Προϊόντα για από τυρί (72)

Ιβηρικό Τυρί

Ιβηρικό Τυρί

Το τυρί Ιβηρικό είναι ένα τυρί με πιεσμένη ζύμη που παρασκευάζεται από μείγμα τριών γαλακτοκομικών προϊόντων (γάλα αγελάδας, γάλα προβάτου και γάλα κατσίκας). Σύμφωνα με τις αναλογίες που καθορίζονται στην παράγραφο 4 του παραρτήματος I του Βασιλικού Διατάγματος 262/2011, της 28ης Φεβρουαρίου, κάθε τυρί που διατίθεται στην αγορά με την ονομασία "Ιβηρικό", πρέπει να παρασκευάζεται από φρέσκο γάλα στις εξής αναλογίες: μέγιστο 50% γάλα αγελάδας, ελάχιστο 15% γάλα κατσίκας και ελάχιστο 15% γάλα προβάτου. Παράγεται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Διαχωρίζουμε το ημι-ώριμο από το ώριμο με βάση την περίοδο ωρίμανσης. Το πρώτο έχει περίοδο ωρίμανσης από έναν έως τρεις μήνες, πιεσμένη ζύμη, συμπαγής μάζα αλλά όχι κλειστή, με μικρές κοιλότητες σε όλη την κοπή και χρώμα κίτρινο άχυρο σε φόντο ελεφαντόδοντο, λόγω της μείξης των τριών γαλακτοκομικών προϊόντων. Το ώριμο έχει από τρεις έως έξι μήνες. Όλα τα τυριά μας παρασκευάζονται χωρίς πρόσθετα τροφίμων και είναι ελεύθερα από λυσοζύμη, ναταμυκίνη και σορβικά. Χωρίς γλουτένη.
Ημι-ώριμο τυρί Ιβηρικό - Ιβηρικό

Ημι-ώριμο τυρί Ιβηρικό - Ιβηρικό

Το ιβηρικό τυρί είναι ένα τυρί με πιεσμένη ζύμη που παρασκευάζεται από μείγμα τριών γαλακτοκομικών προϊόντων (γάλα αγελάδας, γάλα προβάτου και γάλα κατσίκας). Είναι το πιο δημοφιλές τυρί στην Ισπανία και σύμφωνα με τις αναλογίες που καθορίζονται στην παράγραφο 4 του παραρτήματος I του Βασιλικού Διατάγματος 262/2011, της 28ης Φεβρουαρίου, με το οποίο εγκρίνονται οι κανόνες ποιότητας για τα τυριά και τα λιωμένα τυριά. Κάθε τυρί που διατίθεται στην αγορά με την ονομασία "Ιβηρικό", πρέπει να παρασκευάζεται από φρέσκο γάλα στις εξής αναλογίες: μέγιστο 50% γάλα αγελάδας, ελάχιστο 15% γάλα κατσίκας και ελάχιστο 15% γάλα προβάτου.
Τυρί από πρόβειο γάλα - ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΤΥΡΙΑ

Τυρί από πρόβειο γάλα - ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΤΥΡΙΑ

Τυρί που παρασκευάζεται από ωμό γάλα πρόβειου. Η γεύση του είναι πλούσια και επίμονη, με βουτυρώδη υφή που τείνει προς το λαδερό. Χαρακτηριστικά Αισθητηριακά Η γεύση του είναι πλούσια και επίμονη, με βουτυρώδη υφή που τείνει προς το λαδερό, με τέλεια αλμυρή γεύση. Το εσωτερικό του είναι συμπαγές με μικρές ανώμαλες τρύπες από μηχανική προέλευση, χρώματος άχυρου και με κοντή αλλά όχι θρυμματιστή πάστα. Προέλευση: Ζαμόρα Τύπος γάλακτος: Ολόκληρο και ωμό πρόβειο Τύπος παρασκευής: Ενζυματική πήξη Πηγμένο γάλα: Ζωικό πήγμα από αρνί Τύπος οικογένειας: Ωριμασμένο τυρί με πιεσμένη πάστα, μη μαγειρεμένο, με μούχλα/πλυμένη κρούστα Ωρίμανση: Από τρεις έως πέντε μήνες.
Καπνιστό Ωριμασμένο Τυρί - Ωριμασμένο και καπνιστό Τυρί από Πρόβειο Γάλα

Καπνιστό Ωριμασμένο Τυρί - Ωριμασμένο και καπνιστό Τυρί από Πρόβειο Γάλα

Τυρί φτιαγμένο από ωμό πρόβειο γάλα. Φυσικά καπνισμένο με ξύλο βελανιδιάς και οξιάς.
Τυρί κατσικίσιο με μαύρη τρούφα

Τυρί κατσικίσιο με μαύρη τρούφα

Χειροποίητο τυρί φτιαγμένο από παστεριωμένο γάλα κατσίκας και μαύρη τρούφα. Τυρί σε κυλινδρικό σχήμα. Η πάστα του είναι συμπαγής και κλειστή, κάπως ελαστική. Το χρώμα του είναι ελεφαντίσιο με κομμάτια μαύρης τρούφας και ήπια γεύση τρούφας. Ωρίμανση 45 ημέρες. Παρουσιάζει δυσανεξία στο γάλα. Εξαιρετικό με μέλι ακακίας και τρούφα.
Arla Cheddar φυσικό 45+ μπλοκ - Τυρί Cheddar σε μπλοκ 2,5 κιλών

Arla Cheddar φυσικό 45+ μπλοκ - Τυρί Cheddar σε μπλοκ 2,5 κιλών

Τυρί Cheddar βρετανικής προέλευσης, χωρίς χρωστικές και άλλες προσθήκες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια μεγάλη ποικιλία συνταγών για να προσφέρει τη παραδοσιακή γεύση του τυριού cheddar.
Τυρί κατσικίσιο με φλούδα δεντρολίβανου

Τυρί κατσικίσιο με φλούδα δεντρολίβανου

Πιεσμένο τυρί από παστεριωμένο γάλα κατσίκας και φλούδα δεντρολίβανου, με ελάχιστη περίοδο ωρίμανσης 30 ημερών.
Ημιώριμο Τυρί Γίδας - Cantarero

Ημιώριμο Τυρί Γίδας - Cantarero

Ένα προϊόν με μεγάλο μέλλον; το σφιχτό τυρί ΓΙΔΑΣ μας, παρασκευασμένο από παστεριωμένο γάλα, με σύντομη ωρίμανση, με χαρακτηριστικό άρωμα και γεύση του είδους. Περίπου βάρος ανά κομμάτι: 3,400 κιλά. Μονάδες ανά κουτί: 2
Τυρί Μασκαρπόνε

Τυρί Μασκαρπόνε

Τυρί μασκαρπόνε σε κύβους των 2 κιλών ή 500 γρ.
VEGA MANCHA MANCHEGO 2-3 ΜΗΝΕΣ - Ημιώριμος πρόβειος τυρί Manchego (D.O)

VEGA MANCHA MANCHEGO 2-3 ΜΗΝΕΣ - Ημιώριμος πρόβειος τυρί Manchego (D.O)

Παστεριωμένο πρόβειο γάλα P.D.O. τυρί μαντσέγκο, ωριμασμένο 2-3 μήνες Γεύση: Μαλακή Άρωμα: Τυπικό πρόβειου τυριού Χρώμα: Ελεφαντόδοντο Συγκέντρωση: Στερεή
Ημιώριμος τυρί Mahón-Menorca DOP - Χειροποίητο τυρί Quintana

Ημιώριμος τυρί Mahón-Menorca DOP - Χειροποίητο τυρί Quintana

Τυρί Quintana ημι-ώριμο Mahón-Menorca D.O.P., παρασκευασμένο από ωμό γάλα αγελάδας και 100% φυσικά συστατικά, χωρίς συντηρητικά ή πρόσθετα, και ωριμασμένο από τον Δάσκαλο Τυροκόμο μας και τον Δάσκαλο Τυροκόμο Ωρίμανσης. Πάντα σεβόμενοι τη διαδικασία παρασκευής τυριού και τις χιλιετίες πρακτικών ωρίμανσης του νησιού της Μενόρκα. Με ωρίμανση από 2 έως 5 μήνες, είναι ένα τυρί σφιχτής ζύμης χρώματος κρεμώδους κίτρινου και με φλούδα πορτοκαλί/καφέ, με γεύση και αρώματα γαλακτοκομικών που έχουν εξελιχθεί, με κάποιες αναμνήσεις από βούτυρο και καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς, με μέτρια παραμονή στο στόμα.
MANCHEGOS DOP Χειροποίητο Οικολογικό & Συμβατικό

MANCHEGOS DOP Χειροποίητο Οικολογικό & Συμβατικό

Παράγουμε τυρί Manchego DOP από παστεριωμένο/ωμό γάλα 3, 6, 8, 12 ΜΗΝΕΣ
Τυριά και Καφέδες Record

Τυριά και Καφέδες Record

Η καλύτερη ποιότητα που υποστηρίζεται από μια παραγωγή που γίνεται με την τελευταία τεχνολογία και σέβεται την παράδοση της μάρκας μας.
Μαντσεγκό λάδι + Τυρί + Φιστίκια - Γκουρμέ σετ με τυπικά προϊόντα της περιοχής

Μαντσεγκό λάδι + Τυρί + Φιστίκια - Γκουρμέ σετ με τυπικά προϊόντα της περιοχής

Γκουρμέ κουτί: 2 μπουκάλια εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, βάζα με τυρί Manchego σε ελαιόλαδο και ένα βάζο με φυσικά φιστίκια.
Χοσομάκι Εν Τεμπούρα Με Σουρίμι, Αβοκάντο Και Τυρί Κρέμα

Χοσομάκι Εν Τεμπούρα Με Σουρίμι, Αβοκάντο Και Τυρί Κρέμα

4 ρολά μακι με τεμπούρα, σουρίμι, αβοκάντο και τυρί χωρίς κοπή.
Μέτρια Αλμυρή Φέτα

Μέτρια Αλμυρή Φέτα

Υγρές αλατισμένες προβιές Entrefina Μέγεθος 7/+ (7/+ sqft) Μέσος όρος: 9 / 9,5 sqft
Κινόα με Τυρί και Ρίγανη - Τραγανές Μπάλες Κινόα με Τυρί και Ρίγανη

Κινόα με Τυρί και Ρίγανη - Τραγανές Μπάλες Κινόα με Τυρί και Ρίγανη

Εξωθημένο μείγμα δημητριακών με βάση την κινόα και το ρύζι με γεύση τυριού και ρίγανης. Περισσότερες γεύσεις διαθέσιμες στην ίδια μορφή: Κινόα Γιακόν, Κινόα Κακάο, Κινόα Κρεμμύδι, Κινόα Μωβ Καλαμπόκι, Κινόα Φυσική και Κινόα Καπνιστό Μπέικον.
Πίντσος - Σουβλάκια με Πράσινες Ελιές

Πίντσος - Σουβλάκια με Πράσινες Ελιές

ΠΙΝΤΣΟΣ ΑΛΕΙΦΩΝ  Πίντσο αντζούγια με μποκερόν  Πίντσο διπλό μποκερόν  Πίντσο σκουμπρί  Πίντσο ζαμπόν και τυρί  Πίντσο μύδι  Πίντσο σολομού και τυρί  Πίντσο σαρδέλας με πιπεριά  Πίντσο μποκερόν και πιπεριά Η διαδικασία παραγωγής μας μας επιτρέπει να κατασκευάζουμε οποιοδήποτε πίντσο σύμφωνα με τις προτιμήσεις του πελάτη.
Μαρμελάδα Ψητών Πιπεριών - Υπέροχος συνδυασμός με όλα τα είδη κρέατος και τυριών.

Μαρμελάδα Ψητών Πιπεριών - Υπέροχος συνδυασμός με όλα τα είδη κρέατος και τυριών.

Χειροποίητο προϊόν, με παραδοσιακό στυλ, φροντίζοντας στο μέγιστο τις πρώτες ύλες, παράγουμε αυτή τη νόστιμη μαρμελάδα που θα ενθουσιάσει τους γευστικούς σας κάλυκες.
Σφραγιστής κονσερβών με MAP έως 100 κονσέρβες/λεπτό - Σφραγιστής τροποποιημένης ατμόσφαιρας

Σφραγιστής κονσερβών με MAP έως 100 κονσέρβες/λεπτό - Σφραγιστής τροποποιημένης ατμόσφαιρας

• Οι μηχανές σφράγισης με κενό αέρος της Sapli είναι μια λύση υψηλής απόδοσης για χαμηλές και υψηλές ταχύτητες παραγωγής. • Η αρθρωτή αρχή επιτρέπει την προσθήκη νέων σταθμών σφράγισης στο μέλλον, σε περίπτωση αύξησης των παραγωγικών ικανοτήτων. • Κατάλληλες για τη σφράγιση και την κενή αεριοποίηση προϊόντων σε συσκευασίες από λαμαρίνα, αλουμίνιο, χαρτόνι και πλαστικά κουτιά σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών τομέων. • Τέλεια τεχνολογία σφράγισης με ρυθμιζόμενες ταχύτητες εργασίας. • Εύκολη και διαισθητική αλλαγή μορφής. • Ρυθμιζόμενα επίπεδα υπολειμματικού O2 μετά τη σφράγιση, ανάλογα με τις απαιτήσεις του προϊόντος για την εξασφάλιση μεγάλης διάρκειας ζωής του προϊόντος. • Οι πιέσεις κενών και αεριοποίησης είναι ρυθμιζόμενες και μπορούν να παρακολουθούνται σε κάθε κύκλο σφράγισης κουτιού. • Εξασφαλίζοντας τη μεγαλύτερη ασφάλεια τροφίμων και παραγόμενα με Δήλωση Συμμόρφωσης ΕΕ. • Κατάλληλες για ένα ευρύ φάσμα μορφών, υψών και διαμέτρων τενεκεδένιων κουτιών. • Η αρχή πολλαπλών μορφών επιτρέπει τη λειτουργία με πολλές μορφές συσκευασίας στην ίδια μηχανή.
Εμπανάδες - με κρέας, τόννο, ζαμπόν και τυρί...

Εμπανάδες - με κρέας, τόννο, ζαμπόν και τυρί...

Οι empanadas μας παράγονται εξ ολοκλήρου χειροποίητα και με 100% φυσικά συστατικά. Τις παρασκευάζουμε με δύο διαφορετικές ζύμες: την παραδοσιακή ζύμη και τη ζύμη σφολιάτας.
Ελιές με Τυρί (Ελιά Gordal γεμιστή με τυρί) - Γεμιστές Ελιές

Ελιές με Τυρί (Ελιά Gordal γεμιστή με τυρί) - Γεμιστές Ελιές

Η Τυρί Ολίβες ή η ελιά γκόρντα γεμιστή με τυρί είναι ένα από τα καλύτερα προϊόντα που προσφέρουμε στις ελιές Ελ Κορτίχο. Παρασκευάζεται με αποσπασμένες ελιές γκόρντα, επιλεγμένο τυρί μαντσέγκο και χρυσή σάλτσα. Ένα εξαιρετικό μπουκιά που ξεχωρίζει για την απαλή υφή της και την μεγάλη κρεμώδη γεύση.
ΑΝΝΑΤΤΟ

ΑΝΝΑΤΤΟ

Annatto για φυσικό χρωματισμό τυριών και άλλα
Ιβηρικό τυρί σε μερίδες

Ιβηρικό τυρί σε μερίδες

Το ιβηρικό τυρί είναι ένα τυρί με πιεσμένη ζύμη που παρασκευάζεται από μείγμα τριών γαλακτοκομικών προϊόντων (γάλα αγελάδας, πρόβειο και κατσικίσιο). Είναι το πιο δημοφιλές τυρί στην Ισπανία και σύμφωνα με τις αναλογίες που καθορίζονται στην παράγραφο 4 του παραρτήματος I του Βασιλικού Διατάγματος 262/2011, της 28ης Φεβρουαρίου, με τις οποίες εγκρίνονται οι κανόνες ποιότητας για τα τυριά και τα λιωμένα τυριά. Κάθε τυρί που διατίθεται στην αγορά με την ονομασία "Ιβηρικό", πρέπει να παρασκευάζεται από φρέσκο γάλα στις εξής αναλογίες: μέγιστο 50% γάλα αγελάδας, ελάχιστο 15% γάλα κατσίκας και ελάχιστο 15% γάλα προβάτου. Παράγεται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Διακρίνουμε το ημι-ώριμο από το ώριμο με βάση την περίοδο ωρίμανσης. Το πρώτο έχει περίοδο ωρίμανσης από έναν έως τρεις μήνες, πιεσμένη ζύμη, συμπαγής μάζα αλλά όχι κλειστή, με μικρές κοιλότητες σε όλη την κοπή και χρώμα κίτρινο άχυρο σε φόντο ελεφαντόδοντο, λόγω της μείξης των τριών γαλακτοκομικών προϊόντων. Το ώριμο έχει από τρεις έως έξι μήνες.
Παλαιωμένο τυρί πρόβειου γάλακτος - ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΤΥΡΙΑ

Παλαιωμένο τυρί πρόβειου γάλακτος - ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΤΥΡΙΑ

Τυρί Añejo παρασκευασμένο από ωμό γάλα από πρόβατα churra. Με ξηρή φλούδα σε γκρι χρώμα που υποδηλώνει ωρίμανση σε πολύ κρύες και υγρές συνθήκες. Χαρακτηριστικά Αισθητηριακά Με ξηρή φλούδα σε γκρι χρώμα που υποδηλώνει ωρίμανση σε πολύ κρύες και υγρές συνθήκες. Η κοπή είναι τυφλή με μικρές τρύπες μηχανικής προέλευσης. Σε καστανό κίτρινο χρώμα και με υφή κοντή και ξηρή. Η γεύση είναι πολύ δυνατή και έντονη, με υψηλή περιεκτικότητα σε αλάτι, με οξείες νότες και πικάντικες νότες που υποδηλώνουν βαθιά ωρίμανση. Προέλευση: Παλένθια Τύπος γάλακτος: Ολόκληρο και ωμό από πρόβατα churra Τύπος παρασκευής: Ενζυματική πήξη Πηγμένο γάλα: Ζωικό πήγμα από αρνί Τύπος οικογένειας: Ωριμασμένο τυρί με πιεσμένη ζύμη, μη μαγειρεμένο, με μούχλα/πλυμένη φλούδα Ωρίμανση: Μεταξύ δώδεκα και δεκαπέντε μηνών. ES: 70.22 MG/ES: 55% Ph: 5.3 CINa: 2%
Τυρί από πρόβειο γάλα

Τυρί από πρόβειο γάλα

Το τυρί από πρόβειο γάλα παρασκευάζεται από το γάλα που συλλέγεται από διάφορες κτηνοτροφικές μονάδες στην περιοχή των Μοντεσ ντε Τολέδο, παράγοντας έτσι ένα ιδιαίτερο γάλα που συμβάλλει στην πλούσια και χαρακτηριστική γεύση του συγκεκριμένου προϊόντος. Παράγεται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Διαχωρίζουμε το ημι-ώριμο από το ώριμο με βάση την περίοδο ωρίμανσης. Το πρώτο έχει περίοδο ωρίμανσης τουλάχιστον 60 ημερών, το ώριμο 180 ημερών και το παλιό 270 ημερών. Το εσωτερικό του τυριού είναι χρώματος ελεφαντόδοντου, με μάτια κατανεμημένα ομοιόμορφα. Έχει βουτυρώδη υφή, λιώνει στο στόμα, με καθαρή, απαλή, βαθιά γεύση, χαρακτηριστική του πρόβειου γάλακτος. Όλα τα τυριά μας παρασκευάζονται χωρίς πρόσθετα τροφίμων και είναι ελεύθερα από λυσοζύμη, ναταμυκίνη και σορβικά. Χωρίς γλουτένη.
Τυριά Κατσίκας Ροσινάντε

Τυριά Κατσίκας Ροσινάντε

Πιεσμένο τυρί από παστεριωμένο γάλα κατσίκας. Μαλακό Τυρί Κατσίκας Rocinante - Ωριμασμένο 7 ημέρες. Ημιώριμο Τυρί Κατσίκας Rocinante - Ωριμασμένο 1 μήνα.
Τυρί από κατσικίσιο γάλα

Τυρί από κατσικίσιο γάλα

Είναι μια εξαιρετική τροφή για τα παιδιά, καθώς χωνεύεται πιο γρήγορα και πιο εύκολα, αποφεύγοντας γαστρεντερικά προβλήματα. Το τυρί κατσίκας Campos de Toledo παρασκευάζεται από παστεριωμένο γάλα κατσίκας από τα βουνά της Τοledo και τη Σιέρα της Μαδρίτης, περιοχές πλούσιες σε θυμάρι, τζάρα, ερείκη και αρωματικά λιβάδια που κάνουν το τυρί κατσίκας μας μια εκλεκτή λιχουδιά για τον ουρανίσκο. Παράγεται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Η ωρίμανση διαρκεί τουλάχιστον 30 ημέρες, η φλούδα είναι φυσική και έχει χρώμα πάπρικας. Το εσωτερικό του τυριού είναι λευκό, με μάτια κατανεμημένα ομοιόμορφα. Η λιπαρότητα, η απαλότητα και η γεύση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που προσδιορίζουν το τυρί κατσίκας Campos de Toledo. Όλα τα τυριά μας παρασκευάζονται χωρίς πρόσθετα τροφίμων και είναι ελεύθερα από λυσοζύμη, ναταμυκίνη και σορβικά. Χωρίς γλουτένη.
Τυρί κατσικίσιο σε μερίδες

Τυρί κατσικίσιο σε μερίδες

Το τυρί κατσίκας Campos de Toledo παρασκευάζεται από παστεριωμένο γάλα κατσίκας από τα βουνά της Τολέδο και τη Σιέρα ντε Μαντρίδ, περιοχές πλούσιες σε θυμάρι, τζάρα, ερείκη και αρωματικά λιβάδια που καθιστούν το τυρί κατσίκας μας μια εξαιρετική λιχουδιά για τον ουρανίσκο. Παράγεται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Η ωρίμανση διαρκεί τουλάχιστον 30 ημέρες, η κρούστα είναι φυσική και έχει χρώμα πάπρικας. Το εσωτερικό του τυριού είναι λευκό, με μάτια κατανεμημένα ομοιόμορφα. Η λιπαρότητα, η απαλότητα και η γεύση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που προσδιορίζουν το τυρί κατσίκας Campos de Toledo. Όλα τα τυριά μας παρασκευάζονται χωρίς πρόσθετα τροφίμων και είναι ελεύθερα από λυσοζύμη, ναταμυκίνη και σορβικά. Χωρίς γλουτένη.
Ιβηρικά Τυριά Ροσινάντε

Ιβηρικά Τυριά Ροσινάντε

Τυρί φτιαγμένο από παστεριωμένο γάλα αγελάδας, κατσίκας και προβάτου (3 γάλα). Μαλακό Ιβηρικό Τυρί Ροσινάντε - Ωριμασμένο 7 ημέρες. Ημιώριμο Ιβηρικό Τυρί Ροσινάντε - Ωριμασμένο 2 μήνες. Ωριμασμένο Ιβηρικό Τυρί Ροσινάντε - Ωριμασμένο 6 μήνες.