Το τυρί Ιβηρικό είναι ένα τυρί με πιεσμένη ζύμη που παρασκευάζεται από μείγμα τριών γαλακτοκομικών προϊόντων (γάλα αγελάδας, γάλα προβάτου και γάλα κατσίκας). Σύμφωνα με τις αναλογίες που καθορίζονται στην παράγραφο 4 του παραρτήματος I του Βασιλικού Διατάγματος 262/2011, της 28ης Φεβρουαρίου, κάθε τυρί που διατίθεται στην αγορά με την ονομασία "Ιβηρικό", πρέπει να παρασκευάζεται από φρέσκο γάλα στις εξής αναλογίες: μέγιστο 50% γάλα αγελάδας, ελάχιστο 15% γάλα κατσίκας και ελάχιστο 15% γάλα προβάτου.
Παράγεται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Διαχωρίζουμε το ημι-ώριμο από το ώριμο με βάση την περίοδο ωρίμανσης. Το πρώτο έχει περίοδο ωρίμανσης από έναν έως τρεις μήνες, πιεσμένη ζύμη, συμπαγής μάζα αλλά όχι κλειστή, με μικρές κοιλότητες σε όλη την κοπή και χρώμα κίτρινο άχυρο σε φόντο ελεφαντόδοντο, λόγω της μείξης των τριών γαλακτοκομικών προϊόντων. Το ώριμο έχει από τρεις έως έξι μήνες.
Όλα τα τυριά μας παρασκευάζονται χωρίς πρόσθετα τροφίμων και είναι ελεύθερα από λυσοζύμη, ναταμυκίνη και σορβικά.
Χωρίς γλουτένη.
Το ιβηρικό τυρί είναι ένα τυρί με πιεσμένη ζύμη που παρασκευάζεται από μείγμα τριών γαλακτοκομικών προϊόντων (γάλα αγελάδας, γάλα προβάτου και γάλα κατσίκας). Είναι το πιο δημοφιλές τυρί στην Ισπανία και σύμφωνα με τις αναλογίες που καθορίζονται στην παράγραφο 4 του παραρτήματος I του Βασιλικού Διατάγματος 262/2011, της 28ης Φεβρουαρίου, με το οποίο εγκρίνονται οι κανόνες ποιότητας για τα τυριά και τα λιωμένα τυριά. Κάθε τυρί που διατίθεται στην αγορά με την ονομασία "Ιβηρικό", πρέπει να παρασκευάζεται από φρέσκο γάλα στις εξής αναλογίες: μέγιστο 50% γάλα αγελάδας, ελάχιστο 15% γάλα κατσίκας και ελάχιστο 15% γάλα προβάτου.
Τυρί που παρασκευάζεται από ωμό γάλα πρόβειου. Η γεύση του είναι πλούσια και επίμονη, με βουτυρώδη υφή που τείνει προς το λαδερό.
Χαρακτηριστικά Αισθητηριακά
Η γεύση του είναι πλούσια και επίμονη, με βουτυρώδη υφή που τείνει προς το λαδερό, με τέλεια αλμυρή γεύση. Το εσωτερικό του είναι συμπαγές με μικρές ανώμαλες τρύπες από μηχανική προέλευση, χρώματος άχυρου και με κοντή αλλά όχι θρυμματιστή πάστα.
Προέλευση: Ζαμόρα
Τύπος γάλακτος: Ολόκληρο και ωμό πρόβειο
Τύπος παρασκευής: Ενζυματική πήξη
Πηγμένο γάλα: Ζωικό πήγμα από αρνί
Τύπος οικογένειας: Ωριμασμένο τυρί με πιεσμένη πάστα, μη μαγειρεμένο, με μούχλα/πλυμένη κρούστα
Ωρίμανση: Από τρεις έως πέντε μήνες.
Χειροποίητο τυρί φτιαγμένο από παστεριωμένο γάλα κατσίκας και μαύρη τρούφα.
Τυρί σε κυλινδρικό σχήμα. Η πάστα του είναι συμπαγής και κλειστή, κάπως ελαστική. Το χρώμα του είναι ελεφαντίσιο με κομμάτια μαύρης τρούφας και ήπια γεύση τρούφας. Ωρίμανση 45 ημέρες.
Παρουσιάζει δυσανεξία στο γάλα.
Εξαιρετικό με μέλι ακακίας και τρούφα.
Τυρί Cheddar βρετανικής προέλευσης, χωρίς χρωστικές και άλλες προσθήκες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια μεγάλη ποικιλία συνταγών για να προσφέρει τη παραδοσιακή γεύση του τυριού cheddar.
Ένα προϊόν με μεγάλο μέλλον; το σφιχτό τυρί ΓΙΔΑΣ μας, παρασκευασμένο από παστεριωμένο γάλα, με σύντομη ωρίμανση, με χαρακτηριστικό άρωμα και γεύση του είδους.
Περίπου βάρος ανά κομμάτι: 3,400 κιλά.
Μονάδες ανά κουτί: 2
Τυρί Quintana ημι-ώριμο Mahón-Menorca D.O.P., παρασκευασμένο από ωμό γάλα αγελάδας και 100% φυσικά συστατικά, χωρίς συντηρητικά ή πρόσθετα, και ωριμασμένο από τον Δάσκαλο Τυροκόμο μας και τον Δάσκαλο Τυροκόμο Ωρίμανσης. Πάντα σεβόμενοι τη διαδικασία παρασκευής τυριού και τις χιλιετίες πρακτικών ωρίμανσης του νησιού της Μενόρκα. Με ωρίμανση από 2 έως 5 μήνες, είναι ένα τυρί σφιχτής ζύμης χρώματος κρεμώδους κίτρινου και με φλούδα πορτοκαλί/καφέ, με γεύση και αρώματα γαλακτοκομικών που έχουν εξελιχθεί, με κάποιες αναμνήσεις από βούτυρο και καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς, με μέτρια παραμονή στο στόμα.
Εξωθημένο μείγμα δημητριακών με βάση την κινόα και το ρύζι με γεύση τυριού και ρίγανης.
Περισσότερες γεύσεις διαθέσιμες στην ίδια μορφή: Κινόα Γιακόν, Κινόα Κακάο, Κινόα Κρεμμύδι, Κινόα Μωβ Καλαμπόκι, Κινόα Φυσική και Κινόα Καπνιστό Μπέικον.
ΠΙΝΤΣΟΣ ΑΛΕΙΦΩΝ
Πίντσο αντζούγια με μποκερόν
Πίντσο διπλό μποκερόν
Πίντσο σκουμπρί
Πίντσο ζαμπόν και τυρί
Πίντσο μύδι
Πίντσο σολομού και τυρί
Πίντσο σαρδέλας με πιπεριά
Πίντσο μποκερόν και πιπεριά
Η διαδικασία παραγωγής μας μας επιτρέπει να κατασκευάζουμε οποιοδήποτε πίντσο σύμφωνα με τις προτιμήσεις του πελάτη.
Χειροποίητο προϊόν, με παραδοσιακό στυλ, φροντίζοντας στο μέγιστο τις πρώτες ύλες, παράγουμε αυτή τη νόστιμη μαρμελάδα που θα ενθουσιάσει τους γευστικούς σας κάλυκες.
• Οι μηχανές σφράγισης με κενό αέρος της Sapli είναι μια λύση υψηλής απόδοσης για χαμηλές και υψηλές ταχύτητες παραγωγής.
• Η αρθρωτή αρχή επιτρέπει την προσθήκη νέων σταθμών σφράγισης στο μέλλον, σε περίπτωση αύξησης των παραγωγικών ικανοτήτων.
• Κατάλληλες για τη σφράγιση και την κενή αεριοποίηση προϊόντων σε συσκευασίες από λαμαρίνα, αλουμίνιο, χαρτόνι και πλαστικά κουτιά σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών τομέων.
• Τέλεια τεχνολογία σφράγισης με ρυθμιζόμενες ταχύτητες εργασίας.
• Εύκολη και διαισθητική αλλαγή μορφής.
• Ρυθμιζόμενα επίπεδα υπολειμματικού O2 μετά τη σφράγιση, ανάλογα με τις απαιτήσεις του προϊόντος για την εξασφάλιση μεγάλης διάρκειας ζωής του προϊόντος.
• Οι πιέσεις κενών και αεριοποίησης είναι ρυθμιζόμενες και μπορούν να παρακολουθούνται σε κάθε κύκλο σφράγισης κουτιού.
• Εξασφαλίζοντας τη μεγαλύτερη ασφάλεια τροφίμων και παραγόμενα με Δήλωση Συμμόρφωσης ΕΕ.
• Κατάλληλες για ένα ευρύ φάσμα μορφών, υψών και διαμέτρων τενεκεδένιων κουτιών.
• Η αρχή πολλαπλών μορφών επιτρέπει τη λειτουργία με πολλές μορφές συσκευασίας στην ίδια μηχανή.
Οι empanadas μας παράγονται εξ ολοκλήρου χειροποίητα και με 100% φυσικά συστατικά. Τις παρασκευάζουμε με δύο διαφορετικές ζύμες: την παραδοσιακή ζύμη και τη ζύμη σφολιάτας.
Η Τυρί Ολίβες ή η ελιά γκόρντα γεμιστή με τυρί είναι ένα από τα καλύτερα προϊόντα που προσφέρουμε στις ελιές Ελ Κορτίχο. Παρασκευάζεται με αποσπασμένες ελιές γκόρντα, επιλεγμένο τυρί μαντσέγκο και χρυσή σάλτσα. Ένα εξαιρετικό μπουκιά που ξεχωρίζει για την απαλή υφή της και την μεγάλη κρεμώδη γεύση.
Το ιβηρικό τυρί είναι ένα τυρί με πιεσμένη ζύμη που παρασκευάζεται από μείγμα τριών γαλακτοκομικών προϊόντων (γάλα αγελάδας, πρόβειο και κατσικίσιο). Είναι το πιο δημοφιλές τυρί στην Ισπανία και σύμφωνα με τις αναλογίες που καθορίζονται στην παράγραφο 4 του παραρτήματος I του Βασιλικού Διατάγματος 262/2011, της 28ης Φεβρουαρίου, με τις οποίες εγκρίνονται οι κανόνες ποιότητας για τα τυριά και τα λιωμένα τυριά. Κάθε τυρί που διατίθεται στην αγορά με την ονομασία "Ιβηρικό", πρέπει να παρασκευάζεται από φρέσκο γάλα στις εξής αναλογίες: μέγιστο 50% γάλα αγελάδας, ελάχιστο 15% γάλα κατσίκας και ελάχιστο 15% γάλα προβάτου.
Παράγεται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Διακρίνουμε το ημι-ώριμο από το ώριμο με βάση την περίοδο ωρίμανσης. Το πρώτο έχει περίοδο ωρίμανσης από έναν έως τρεις μήνες, πιεσμένη ζύμη, συμπαγής μάζα αλλά όχι κλειστή, με μικρές κοιλότητες σε όλη την κοπή και χρώμα κίτρινο άχυρο σε φόντο ελεφαντόδοντο, λόγω της μείξης των τριών γαλακτοκομικών προϊόντων. Το ώριμο έχει από τρεις έως έξι μήνες.
Τυρί Añejo παρασκευασμένο από ωμό γάλα από πρόβατα churra. Με ξηρή φλούδα σε γκρι χρώμα που υποδηλώνει ωρίμανση σε πολύ κρύες και υγρές συνθήκες.
Χαρακτηριστικά Αισθητηριακά
Με ξηρή φλούδα σε γκρι χρώμα που υποδηλώνει ωρίμανση σε πολύ κρύες και υγρές συνθήκες. Η κοπή είναι τυφλή με μικρές τρύπες μηχανικής προέλευσης. Σε καστανό κίτρινο χρώμα και με υφή κοντή και ξηρή. Η γεύση είναι πολύ δυνατή και έντονη, με υψηλή περιεκτικότητα σε αλάτι, με οξείες νότες και πικάντικες νότες που υποδηλώνουν βαθιά ωρίμανση.
Προέλευση: Παλένθια
Τύπος γάλακτος: Ολόκληρο και ωμό από πρόβατα churra
Τύπος παρασκευής: Ενζυματική πήξη
Πηγμένο γάλα: Ζωικό πήγμα από αρνί
Τύπος οικογένειας: Ωριμασμένο τυρί με πιεσμένη ζύμη, μη μαγειρεμένο, με μούχλα/πλυμένη φλούδα
Ωρίμανση: Μεταξύ δώδεκα και δεκαπέντε μηνών.
ES: 70.22
MG/ES: 55%
Ph: 5.3
CINa: 2%
Το τυρί από πρόβειο γάλα παρασκευάζεται από το γάλα που συλλέγεται από διάφορες κτηνοτροφικές μονάδες στην περιοχή των Μοντεσ ντε Τολέδο, παράγοντας έτσι ένα ιδιαίτερο γάλα που συμβάλλει στην πλούσια και χαρακτηριστική γεύση του συγκεκριμένου προϊόντος.
Παράγεται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Διαχωρίζουμε το ημι-ώριμο από το ώριμο με βάση την περίοδο ωρίμανσης. Το πρώτο έχει περίοδο ωρίμανσης τουλάχιστον 60 ημερών, το ώριμο 180 ημερών και το παλιό 270 ημερών.
Το εσωτερικό του τυριού είναι χρώματος ελεφαντόδοντου, με μάτια κατανεμημένα ομοιόμορφα.
Έχει βουτυρώδη υφή, λιώνει στο στόμα, με καθαρή, απαλή, βαθιά γεύση, χαρακτηριστική του πρόβειου γάλακτος.
Όλα τα τυριά μας παρασκευάζονται χωρίς πρόσθετα τροφίμων και είναι ελεύθερα από λυσοζύμη, ναταμυκίνη και σορβικά.
Χωρίς γλουτένη.
Είναι μια εξαιρετική τροφή για τα παιδιά, καθώς χωνεύεται πιο γρήγορα και πιο εύκολα, αποφεύγοντας γαστρεντερικά προβλήματα.
Το τυρί κατσίκας Campos de Toledo παρασκευάζεται από παστεριωμένο γάλα κατσίκας από τα βουνά της Τοledo και τη Σιέρα της Μαδρίτης, περιοχές πλούσιες σε θυμάρι, τζάρα, ερείκη και αρωματικά λιβάδια που κάνουν το τυρί κατσίκας μας μια εκλεκτή λιχουδιά για τον ουρανίσκο.
Παράγεται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Η ωρίμανση διαρκεί τουλάχιστον 30 ημέρες, η φλούδα είναι φυσική και έχει χρώμα πάπρικας. Το εσωτερικό του τυριού είναι λευκό, με μάτια κατανεμημένα ομοιόμορφα.
Η λιπαρότητα, η απαλότητα και η γεύση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που προσδιορίζουν το τυρί κατσίκας Campos de Toledo.
Όλα τα τυριά μας παρασκευάζονται χωρίς πρόσθετα τροφίμων και είναι ελεύθερα από λυσοζύμη, ναταμυκίνη και σορβικά.
Χωρίς γλουτένη.
Το τυρί κατσίκας Campos de Toledo παρασκευάζεται από παστεριωμένο γάλα κατσίκας από τα βουνά της Τολέδο και τη Σιέρα ντε Μαντρίδ, περιοχές πλούσιες σε θυμάρι, τζάρα, ερείκη και αρωματικά λιβάδια που καθιστούν το τυρί κατσίκας μας μια εξαιρετική λιχουδιά για τον ουρανίσκο.
Παράγεται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Η ωρίμανση διαρκεί τουλάχιστον 30 ημέρες, η κρούστα είναι φυσική και έχει χρώμα πάπρικας. Το εσωτερικό του τυριού είναι λευκό, με μάτια κατανεμημένα ομοιόμορφα.
Η λιπαρότητα, η απαλότητα και η γεύση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που προσδιορίζουν το τυρί κατσίκας Campos de Toledo.
Όλα τα τυριά μας παρασκευάζονται χωρίς πρόσθετα τροφίμων και είναι ελεύθερα από λυσοζύμη, ναταμυκίνη και σορβικά. Χωρίς γλουτένη.